KIZILAY YÖNETİM KURUL ÜYESİ HAYATİ ÇETİN'İ MAKAMINDA ZİYARET

Dernek Yönetim Kurul üyeleri, Kızılay Yönetim Kurul Üyesi Sn Hayati ÇETİN'i Makamında ziyaret etmiştir.  Görüşmede; Hayati Çetin, Dernek faaliyetlerini çok yakın takip ettiğini, birlik ve beraberliğin her zamandan daha çok ihtiyacımız olduğunu belirtmiştir. Dernek Başkanı Bekir ONAN 'da Hemşehrimizin ilimize ve ilçemize yaptıkları katkılarını yakından bildiklerini, bundan sonraki  katkıları katlanarak devam edeceğini umduklarını vurgulamıştır. Yönetim Kurul üyeleri ile tek tek tanışan Hayati Çetin ziyaretin çok anlamlı olduğunu vurgulamıştır.

Bekir ONAN, Ali MERT, Hasan BAYKAL, Ramazan SAYIN, Ramazan BALTACI, Mahmut AY, Halit AKGÜN, Ömer ÜNLÜ, Cemallettin ULUSU, Mustafa LENGERLİ, İsmet SAYIN, Mehmet ŞAHİN

Yorum Yaz - Arşiv   1529 kez okundu

Anlık